Tiens kitajska tradicionalna modrost

Tiens in zdravje

Pokličite nas: 041 411 929

Vzetnica zdravja Tiens

Narejen je po načelih Kitajske tradicionalne medicine in teoriji kolateralnih kanalov. TIENS vzmetnica zdravja vsebuje od 108 do 156 Energijskih Zvezd ali točk v enoposteljni ali dvoposteljni  verziji, ki učinkovito osvobajajo magnetno energijo, infra rdeče žarke in anione. Zato lahko celice pravilno funkcionirajo in so oskrbljene s kisikom. Poleg tega ta proizvod vsebuje anionska vlakna in ogljikova vlakna naravnega bambusa. 

TIENS vzmetnica zdravja lahko uravnovesi biološko magnetno polje človeškega telesa, zmanjša utrujenost in izboljša spanje, poveča imunski sistem in dopolni ostale funkcije zdravja. 

Cena  1.302,00 eura.

AKCIJA -40%

Narejen je po načelih Kitajske tradicionalne medicine in teoriji kolateralnih kanalov. TIENS vzmetnica zdravja vsebuje od 108 do 156 Energijskih Zvezd ali točk v enoposteljni ali dvoposteljni  verziji, ki učinkovito osvobajajo magnetno energijo, infra rdeče žarke in anione. Zato lahko celice pravilno funkcionirajo in so oskrbljene s kisikom. Poleg tega ta proizvod vsebuje anionska vlakna in ogljikova vlakna naravnega bambusa. TIENS vzmetnica zdravja lahko uravnovesi biološko magnetno polje človeškega telesa, zmanjša utrujenost in izboljša spanje, poveča imunski sistem in dopolni ostale funkcije zdravja. 

Kako deluje

TIENS vzmetnica zdravja deluje na tem, da se teorija HUANGDI'S INTERNAL Classics (hladna glava in tople noge naredijo dober spanec ) , spremeni tudi v prakso. 

 TIENS Energijska Zvezda deluje na naše telo od glave do pete, tako da se razpršeni magnetizem zbira in prodre v telo ter deluje na akupunkturnih točkah, QI in kri pa cirkulira skozi glavne kolateralne kanale, kar povzroči odprtje teh točk in razširitev kanalov.

TIENS vzmetnica zdravja je edinstvene strukture, iz šestih slojev

Prvi sloj; Prilagodljiva frontalna stran od tri dimenzionalne jaquard pletene tkanine,narejene s posebno tehnologijo TIENS vzmetnica zdravja je gladka in lepeg izgleda – daje udobnost in nima statične elektrike., mekano, nema statičkog elektriciteta I antialergijsko je. 

Drugi sloj; V tem sloju je redek naravni turmalin v prahu, ki je obdelan z novo napredno tehnologijo, z veliko količino ANIONA in infra rdečih žarkov, ki se osvobajajo istočasno. 

Tretji sloj ; Bombažno platno učvrščuje TIENS Energijske Zvezde. 


Četrti sloj; TIENS je patentiral Energijsko Zvezdo s pomočjo uporabe mednar odne napredne tehnologije.Ta kombinira edinstvene funkcije turmalina z negativnim magne tizmom, da bi premostil piezoelektrična in termoelektrično mejo - limit , ki je v mate rialih turmalina. Zaradi tega. TIENS Energijska Zvezda kontinuirano osvobaja magnetizem, infr a rdeče žarke, anione in druge biološke povzročitelje energije brez uporabe toplotnih izvorov in dodatnega trenja. Tehnologija TIENS Energijske Zvezde osvobaja zgoraj navedene energije skoz i vsako Zvezdo. Te Zvezde so povezane ena z drugo in stalno, kontinuirano delujejo.

Peti sloj: S posebno tehniko je bambusov ogljikov prah enakomerno razpore jen v vlaknih. Na ta način, bambusov ogljik lahko učinkovito abso rbira slab vonj npr. od formaldehida, sulfida, metilnega alkohola,fenola in drugih škodljivih stvari Šesti sloj; Progasta tkanina visoke gostote kot spodnji sloj, daje vzdržlji vost proizvoda in preprečuje hitro izrabo. Poleg tega, ta sloj vzmetnice prepr ečuje moljem, da polagajo jajčeca v njemu, kar predstavlja proizvodu dolgo vz držljivost