Tiens kitajska tradicionalna modrost

Tiens in zdravje

Pokličite nas: 041 411 929

Eliksir kitajskega datlja

Končno tudi v Sloveniji - vrhunski eliksir kitajskega datlja, ki ga poznamo tudi pod imenom svilena jojoba. 


 Ziziphus jujube (jujube, kitajski datlji) izvirajo iz Kitajske in so člani prve skupine funkcijskih vrst hrane, ki vključuje tiste vrste hrane, ki imajo poleg hranilnih vrednosti tudi pozitivne učinke na zdravje in splošno počutje. Kitajci so že pred skoraj 3000 leti pridelovali vino s fermentacijo kitajskih datljev. Že takrat so vino iz datljev obravnavali kot pijačo s pozitivnimi učinki in ga servirali ob raznih družabnih srečanjih. Posledično se je tudi medicina osredotočila na datlje. 


Danes so sestavina pri prehranskih dodatkih. TIENS Datljeva Oralna Tekočina vsebuje izvleček iz kitajskih datljev iz regije Cangzou v vzhodno-kitajski provinci Hebei. Zaradi patentirane tehnologije so v izvlečku ohranjene bioaktivne lastnosti sadežev.

kitajska datulja

DELOVANJE 


 Sestavine prisotne v TIENS Datljevi Oralni Tekočini imajo širok spekter delovanja: - mobilizirajo naravne obrambne telesne mehanizme, 
- pomirjajo živce, i
- zboljšajo kvaliteto in dolžino spanca
- pozitivno vplivajo na prebavo
- pomagajo pri utrujenosti
-
Glede na podatke v tradicionalni kitajski medicini, izvleček iz datljev obogati procese obnove celic kot tudi pozitivno hranilno vpliva na kri in jo čisti. Kitajska medicina verjame tudi, da kitajski datlji stimulirajo prvinski "qi", ali ključni "qi" našega telesa in qi želodca ter žolča - kar pomeni da uravnavajo delovanje teh organov.