Tiens kitajska tradicionalna modrost

Tiens in zdravje

Pokličite nas: 041 411 929

Detoksikacija


Strupene snovi so povsod okoli nas. Hrana katero jemo, zrak kateri dihamo, detergenti za domačinstvo, sintetični vonji , elektronika, oddajniki, farmacevtska zdravila, katera koristimo na dnevni bazi. Ampak toksični svobodni radikali se formirajo tudi v telesu. Hormon stresa, emocionalne tegobe, anksioznost in negativne emocije vse to ustvarja svobodne radikale. Živeti brez toksičnega gomilanja je pravzaprav nemogoče, kar je tudi razlog zakaj je naše telo zgrajeno tako, da se lahko konstantno rešuje strupenih snovi. Jokanje, znojenje, mokrenje in defekacija so vse naravni protokoli v telesu samočiščenja od toksinov. Torej, toksini so lahko zelo nevarni za naše telo in zdravje v celoti, če jih zanemarimo.

 Zelo je pomembno, da se detoksiramo na vsake toliko, ker vsi ti strupi slabijo naše telo kar pripelje do raznih tegob. Tako fizičnih kot tudi psihičnih.

ČISTILEC SADJA IN ZELENJAVE


Odstranjevanje strupov iz sadja in zelenjave, razgrajevanje mesnih hormonov in podaljševanje roka trajanja...

Ozon (O3) je močan naravni oksidant. Uničuje bakterije, viruse in ostale mikroorganizme z oksidacijo njihove membranske strukture. 
Raztopljeni ozon je še močnejši. Voda, hrana in hišne potrebščine, obdelane z ozonom, so v celoti očiščene škodljivih organizmov. Ozon ima zelo močno antibakterijsko delovanje, močnejše od drugih sredstev za sterilizacijo. Tiens čistilec je koristna in večnamenska naprava, ki jo potrebuje vsako gospodinjstvo.

 če želite izvedeti već

Na kakšen način lahko napravimo kvaliteten detoks telesa?

Zatrovan je zrak, zatrovana je voda, hrana sve više ima  onoga što nikada nije imala.  Sve se to gomila u našem organizmu. Tokom godina skuplja  se talog na crijevnim resicama i umanjuje se njihova funkcija.  Kao početak terapije kineska tradicionalna medicina preporuča prvo čišćenje organizma od svih suvišnih tvari i otrova. I to na svim nivoima organizma.  Od grubljih, pa do najfinijih staničnih struktura. Prvi korak je čišćenje crijeva i crijevnih resica.  Bez ispravnog rada crijevnih resica nema kvalitetne apsorpcije hranljivih tvari. Dupla celuloza je bez premca na ovom polju

Dvojna celuloza

Tiens Dvojna celuloza v svoji sestavi vsebuje in topna kot tudi netopna vlakna, kar jo dela odličnim zaveznikom zdravega prebavnega sistema kot tudi celega organizma. Tiens Dvojna celuloza normalizira blato, ter pomaga znižati notranji tlak v črevesju. Pravtako lahko služi kot preventivno sredstvo pri zaprtju kot tudi pri hemoroidih ter krčnih žilah.

Dvojna celuloza:
- ima antioksidantne značilnosti
- normalizira nivo estrogena
- pomaga pri doseganju optimalnega sladkorja v krvi
- normalizira nivo holesterola v krvi
- oslabljuje delovanje kancerogenih snovi, zastrupitve (katera se pojavlja med delom s škodljivimi snovmi)


TIENS  ČAJ
Eden od najbolj iskan kitajskih čajev na svetu !!!!!
Želimo Vas upoznati sa ovim jedinstvenim napitkom kineskih dugovječnih careva, starim preko 5.000 godina. Kineska akademija znanosti je usavršila ovaj čaj te ga 1995. prvi puta pustila na međunarodno tržište. Čaj je osvojio nagradu svjetske zdravstvene organizacije te posjeduje certifikat ISO 9002. 

Antilipidni čaj


Sestavine: Ginostemija (Gynostemia Pentophyllum), listje lotosa (Folius Nelumbinus), koren dvornika (Polygonum spp.) zeleni čaj (Camellia Sinensis), semena sene (Cassia Tora).

Pakiranje:  Pakiranje vsebuje 40 filter vrečk.

Način uporabe: 1 vrečko čaja prelijte z litrom vroče vode (80°C) in pustite stati 10 minut v pokriti posodi. Popijte ga tekom dneva, po požirkih.

Tiens Antilipidni čaj je kitajsko preventivno sredstvo. Narejeno je na osnovi teorije o podaljšanju življenja (gerontologiji). Prehrana vzdržuje življenje, nadoknadi pomanjkanje prehrambenih snovi in tudi zdravi. Ti principi potrjujejo visok nivo staro kitajske medicine, saj je takšna zaščita zdravja praktično dosegljiva vsakomur.

Funkcionalno delovanje antilipidnega čaja je znižanje vrednosti maščob, znižanje telesne temperature, izboljšanje prebave, izboljšanje tonusa vranice in želodca ter pomoč pri vzdrževanju telesne teže.

Antilipidni čaj po eni strani čisti organizem, po drugi pa zvišuje energijo in prinaša energijsko ravnovesje. Vse to odgovarja principom farmakologije kitajske medicine. To sredstvo po eni strani ne povzroča ne motenj funkcij organizma, ne izgube energije v telesu. Antilipidni čaj nima stranskih učinkov tako kot kemijska sredstva. Ravno v tem je skrivnost preventivnega delovanja kitajskih dodatkov prehrani.

Digest

TIENS Digest tablete so edinstveno probiotično prehransko dopolnilo, ki vsebuje žive aktivne kulture bakterij, kot sta Lactobacillus acidophilus in Bifidobacterium. Pripravek poleg tega vsebuje še inulin, laneno seme ter jabolčne pektine. Jabolčni pektini so v vodi topna prehranska vlakna, ki se ob stiku z vodo spremenijo v gelu podobno snov. 

Kot prehransko dopolnilo jabolčni pektini pomagajo pri ohranjanju črevesnega ravnovesja in dajejo občutek sitosti. Ta naravna vlaknina deluje hkrati kot blag, a učinkovit čistilec črevesja. Za zdravo in uravnovešeno črevesno floro poskrbi visoka vsebnost živih kultur bakterij.

Ravnovesje v črevesni flori je ključnega pomena za zdrav prebavni sistem. Raziskovalci s celega sveta so izpostavili tudi druge pozitivne lastnosti živih in aktivnih kultur bakterij, kot je poživitev naravnih obrambnih mehanizmov v telesu.

Hitozan

Vrhunski preparat za odkisanje telesa in detoksikacijo.

Delovanje: Hitozan zavira metastaziranje (sposobnost razširjanja spremenjenih t.j. rakastih celic na druge dele telesa), absorbira in izloča iz organizma strupene snovi in regulira holesterol in krvni tlak.
.
Izboljša delovanje JETER (proti zamaščenosti jeter in hepatitisu). Stabilizira pH KRVI in izboljša IMUNSKI ODGOVOR.

JETRA: izboljša funkcijo, odstranjuje škodljive snovi iz organizma