Tiens kitajska tradicionalna modrost

Tiens in zdravje

Pokličite nas: 041 411 929

Izkušnje

ALERGIJA 
Suzana, 40 let, Zagreb 
Imela sem probleme z alergijami. Najbolj me je motila ambrozija. Letospoleti se počutim, kot da nikoli nisem imela problemov s tem.


 DEPRESIJA 
Dekle, 27 let Občasne težke depresije s strahovi in nezmožnostjo kontrole svojihpostopkov (mislila sem, da me hočejo vsi prevarati in nalagati).Koristila sem SLEEPING, stanje se je začelo popravljati po 15 minutahod zauľitja tablete. Končno sem postala oseba, ki kontrolira samo  sebein svoje postopke. 


Jura, 37 let
Preobremenjenost na delu in problemi v poslu so me privedli dodepresije, napetosti in nezadovoljstva. Po uporabi SLEEPINGA se mi jeponovno vrnila radost in življensko zadovoljstvo. 


 HERPES 
Upokojenec 
Vsak mesec dvakrat herpes v nosu, po uporabi KORDICEPSA že nekaj mesecev ni sledu o herpesu. 


 KOŽA IN MADEŽI
Iva, 16 let Problemi z vitiligo, 8 let sem poskuąala z vsemi sredstvi, ki so mijih svetovali zdravniki. Po uporabi TIANSHI PREPARATOV so izginilimadeži s kolen in sklepov, a madež pri desnem očesu se je začlzmanjševati. Barva kože je postala naravna . Vesna, 30 let Veliki problemi s prištem na obrazu (mozolji, akne) S SJUE BAO aparatom in liftingom obraza (čisto olivno olje) 15 do 20 minut. Poprvi terapiji veliko bolje, danes nič več problemov s tem 


 Jelčena, 34 LET 
Na obrazu sem imela pigmentne pege umazano sive barve. Uporabljala seHITOZAN in pege so popolnoma izginile. Lidija, 35 let Problem povdarjenih pigmentnih lis okoli oči in brade, vsi preparati,ki dem jih koristila do sedaj, se niso pokazali učinkoviti, kožo sosamo nadražili in sušili. Z uporabo TIANSHI PREPARATOV oralno inzunanje (HITOZAN, KAPSULE LEPOTE) se je stanje po samo treh mesecihvidno izboljšalo. 


 Dubravka, 42 let 
Kožo sem imela suho, utrujeno in visečo. Po 10 terapijan s SJUE BAOAPARATOM z nefritom se je koľa vidno pomladila, kot da bi se podvrglaliftingu (kirurąkemu). Prej si nisem mogla zamisliti, da bi lahko šlaven brez pudra in šminke, celo v ogledalo sem se bala pogledati. Zdajmi je koža pomlajena in sveľa, pudra sploh ne koristim več. Še  naprejuporabljam KAPSULE LEPOTE in občasno SJUE BAO, zaradi ohranjanjasedanjega stanja. Po uspešni uporabi SJUE BAO - a na obrazu, sempostopoma začela uporabljati SJUE BAO tudi za telo, najboljši uspehsem opazila na prsih. 


 Nada, 44 let, Zagreb 
Pet let brezuspeąno poskuąala reąiti problem s koľo na določenemmestu, poskusila vse - od klasične medicine, zamenjave predhrane,tretirala to področje z vsem naročenim, a brez uspeha. Pred letom semporabila en škatlo BIO KALCIJA in ENO ŠKATLO hitozana. Moja koža jezdaj tam popolnoma čista. Neda, 44 let Na obrazu imam polno lis izrazito rdeče barve.Niso mi pomagale kremena bazi kortikosteroidov. (trenutno bi ublažili stanje, vendar poprekinitvi se je vse vrnilo) Po samo ENI terapiji (SPIRULINA, VEJKAN,HITOZAN) koľa izgleda veliko bolje. Posebno pomaga rahla masaža znefritom.
 
 Silvana, 49 let 
Vesela sem zaradi učinkov APARATA SJUE BAO,uporabljala sem kombinacijomasaľe z nefritom in akupunkturo. Po samo eni terapiji s eje kožavidno pomladila, bedra so čvrstejša in z manj celulita. 


MONONUKLEOZA 


Nikolina, 23 let Po preležani mononukleozi s KAPSULAMI LEPOTE popravljena jetra. 


PSORIAZA 
Josip, upokojenec 
20 let sem se neuspeąno poskuąal reąiti psoriaze. Zdravil sem se naMalem Lošinju, Naftalanu v Ivanić gradu, vendar brezuspeąno. Po dvehmesecih jemanja ANTILIPIDNEGA ČAJA, BIOCINKA, HITOZANA, SPIRULINE,BIOKALCIJA, sem končno opazil, da se koža po 20 letih pospešenočistiti. SPOZNAJTE KAKO KONČNO PO 20 LETIH MUKE PREMAGAL PSORIAZO 


 Ana, 53 let 
Bolujem od psoriaze. Uporabljam TIANSHI PROIZVODE, ki mi pomagajo.Istočasno sem uporabljala SPIRULININO MASKO in KAPSULE VEJKANA zaradimočno izraľenih kapilar. Stanje se je močno popravilo, a s pomočjoSJUE BAO APARATA sem vidno popravila tudi koľo obraza, dekolteja invratu. 


Dubravka, Zagreb 


VODA V KOLENU 


Krešimir, 47 let 
Voda v kolenu, poškodovan hrustanec, brez refleksov v sklepih. Vsakoleto dva punktiranja kolena.Z masažo kolena z APARATOM ZA MASAŽO(ZONSKA AKUPUNKTURA) lažje hodim in letos nism šel nič na punktiranje. 


 VNETJE UŠESA
 
Dojenček, 8 mesecev, Zagreb 
Vnetje ušesa, visoka temperatura. KORDICEPS 1/5 kapsule v čaj. Podveh dneh normalna temperatura, vnetje izginilo.
 
 PARKINSONOVA BOLEZEN 


 Mladen, 58 let 
Parkinsonova bolezen, začetek Alzheimerjeve bolezni. Pred uporabo semhodil z invalidskim pomagalom na kolesih in otežano govoril.Uporabljal: ANTILIPISNI ČAJ, DVOJNO CELULOZO, HITOZAN, SLEEPING,BIOKALCIJ ZA MOŽGANE. Po dveh mesecih uporabe hodim samostojno, dnevnoprehodim 1, 5 km, začel sem tudi razločneje govoriti. Po šestihmesecih vsakodnevno na sprehodu s psom večkrat dnevno.


 IZKUŠNJE PRI MULTIPLISKLEROZI 
Marijan, Zagreb 
Moj prijatelj ľe 12 let boluje od multipleskleroze. Porabil  je celobogastvo za zdravila, vendar brez uspeha.Po samo eni škatli BIOKALCIJAZA MOŽGANE je ponovno začel dobivati kontrolo nad levo nogo in zdajse lahko že sam obuje. Vrnila se mu je radost do Življenja in prepričanje, da se mu bo stanje še izboljšalo. 


IZKUŠNJE PRI OSTEOPOROZI KALCIJ se je pokazal kot najmočnejši preparat v boju z  osteoporozo. 


 Zdenka, 74 let, Zagreb 
Osteoporosis, cervikobrachiale sindrom. Ob mnogih fizikalnih terapijahstanje se samo občasno popravilo. Ob TIANSHI PREPARATIH se je stanjepo 6 mesecih vidno izboljšalo . 


 Ružica, 56 let, Zagreb 
Osteoporoza in artritis. Uporabljala BIOKALCIJ in ANTILIPIDNI ČAJ.Vidno izboljšanje gibljivosti vseh kosti in sklepov, bolečine90% manjše, stisk roke skoraj normalen. 


 IZKUŠNJE PRI PROBLEMIH S SKLEPI 
Jevgenije, Zagreb
 V mladosti ąport, kasneje problemi s koleni. Vse težje sem segibal.Uporabljal sem BIOKALCIJ in danes lahko hodim brez problemov.počutim se sigurno 15 let mlajšega. 


 BEHTER 
Miro, 50 let, Zagreb
Behter 15 let. Leta koristil voltaren retard, forte, lumidol,mioflex... Po uporabi BIOKALCIJA, BIOCINKA, BIOKALCIJA ZA MOŽGANE,HITOZANA, MRAVLJIČNE KISLINE so po treh tednih bolečine izginile inpočutim se super.


PROBLEMI S HRBTENICO Mila, 40 let, 047431648Vsaj dvakrat letno nepokretnost in terapije.Uporabljala HITOZAN inBIOKALCIJ. Še drugo leto brez problemov s hrbtenico. 


 VNETJE TETIV NA ROKI 
Vnetje tetiv na roki in močna bolečina. Na Prvi pomoči sem dobilavoltaren, po nekaj urah so se bolečine vrnile. Dobila sem 10 blokad,bolečine pa so bile ąe naprej neznosne. Uporabljala sem BIOKALCIJ,BIOKALCIJ ZA MOŽGANE, KORDICEPS. Po dveh dneh uporabe so bolečineizginile. 


 PROBLEMI S PRITISKOM 


Marija, 60 let, Zagreb 
Imela sem probleme  s poviąanim mi maąčobami v krvi, visok pritisk,probleme z želodcem (moram jesti lahko hrano). Jemala sem ANTILIPIDNIČAJ  pol leta. Počutim se odelično, redno hodim na veliko potrebo,tlak mi je normalen. 


 Zvonko, 46 let, Celje 00386 41 411 929 
Imel sem povišan pritisk, koristil sem "HIŽNEGA ZDRAVNIKA", se praviGLAVNIK. Priporoča se, da ga uporabljamo trikrat dnevno, vendar ga jaznisem trikrat. Ko sem začutil razbijanje srca, sem hitro posegel poaparatu (meni osebno najbolj odgovarja  področje masaže prstov - glejnavodila) in stanje se je kmalu umirilo 5 - 10 minut. Sedaj uporabljamaparat trikrat dnevno in imam veliko manj tovrstnih problemov,zmanjąal sem pa tudi pitje prave kave.Opazil sem tudi, da so mi lasje po uporabi GLAVNIKA delno potemneli,čeprav ga nisem uporabljal toliko, kot piąe v navodilih, pa tudiizpadajo mi manj. Miroslav, 54 let, Zagreb Povišan krvni tlak, problemi z ledvicami in mehurjem. Uporabljal semANTILIPIDNI ČAJ, BIOCINK, BIOKALCIJ, KORDICEPS. Tlak je v mejahnormale. Problemi z mehurjem in ledvicami so izginili, celo velikopotrebo lazje opravljam. 


  TRN V PETI 
Anton, 58 let, Zagreb 
Uporabljal sem GAJ BAO. Po treh tednih so popolno izginile bolečine. 


  NEPLODNOST 
Preden sva začela uporabljati sintetične preparate, sva se odločilaposkusiti TIANSHI PROIZVODE. Uspešno sva rešila najin problem po večletih.