Tiens kitajska tradicionalna modrost

Tiens in zdravje

Pokličite nas: 041 411 929

Čistilec Sadja i Zelenjave, Mesa, Vode

TIENS Čistilnik Sadja & Zelenjave II Generacije

Ozon (O3) je močan naravni oksidant. Uničuje bakterije, viruse in ostale mikroorganizme z oksidacijo njihove membranske strukture.
Raztopljeni ozon je še močnejši. Voda, hrana in hišne potrebščine, obdelane z ozonom, so v celoti očiščene škodljivih organizmov. Ozon ima zelo močno antibakterijsko delovanje, močnejše od drugih sredstev za sterilizacijo.

Tiens čistilec je koristna in večnamenska naprava, ki jo potrebuje vsako gospodinjstvo.

Trije patenti: za design, funkcijo naprave in električno zaščito tokokroga

OČISTITE SADJE IN ZELENJAVO PESTICIDOV, MESO ANTIBIOTIKOV IN RASTNIH HORMONOV, VODO BAKTERIJ IN STRUPOV...

Odstranjevanje strupov iz sadja in zelenjave

Po vklopu dajte zbiralnik pene na dno posode z vodo. Tako boste odstranili preostale pesticide in katalizatorje iz sadja in zelenjave,  
Hrana po obdelavi z našim čistilcem ne izgubi na hranljivosti in vrednosti.

Razgrajevanje mesnih hormonov

Po vklopu dajte zbiralnik pene na dno posode z vodo. Tako boste odstranili  mesne antibiotike in hormone. z uporabo te aparature boste osvobodili ribe, rake, školjke neugodnega vonja, nevarnih bakterij in antibiotikov, meso pa bo postalo bolj elastično in okusno. Hrana po obdelavi z našim čistilcem ne izgubi na hranljivosti in vrednosti.

detoksikacija vode

Čiščenje pite vode in bogatenje s kisikom

Po 10 minutah delovanja v vodi lahko zbiralnik pene odstrani preostali klor iz vode, jo sterilizira in jo obogati s kisikom. Voda je pitna 20 minut po izklopu aparata. 98% vodilni proizvajalci ustekleničenih voda pred polnjenjem uporabljajo ozon. Seveda lahko storite isto. Poskrbite  živijo alkalizirano vodo, polne kisika.

Očistite akvarij

Posavite zbiralnik pene direktno v akvarij in molekule ozona bodo vstopile v vodo in začele osvobajati kisik. To lahko prepreči nastanek bakterij, oksidira nečistoče in prepreči nastajanje bolezni pri ribah. Če ga uporabljate vsak dan po 5 minut, vam lahko prepreči nastanek parazitov, okužb in mikrobov.

V barih, frizerskih salonih, trgovinah, bolnicah, klinik... 

Osvežuje zrak, odstranjuje neugodne vonjave, uničuje bakterije, preprečuje okužbe. Odstranjuje cigaretni smrad,  vonj preprog, zaves, vonja kuhinje, dekoracij, alkohola, bolezni in zdravil. Osvežuje zrak, balansira simpatikus in parasimpatikus in pospešuje okrevanje po boleznih.

Odstranjuje neugodne vonjave 

Neugodne vonjave hišnih ljubimcev  lahko in hitro odstranimo oziroma nevtraliziramo s pomočjo našega aparata. Glede na to, da žuželke, komarji in ostali mrčes zelo lahko pride do naših kant za smeti, priporočamo uporabo tega aparata, ki bo preprečil njihovo razmnoževanje in bo osvežil zrak.

TIENS NOVA GENERACIJA PROČIŠĆIVAČA

    • Moderan videz - PPrivlačen dizajn, črno-belo ozadje, velik in praktičen LCD zaslon
    • Upravljanje na dotik - Točkovno upravljanje na dotik, velik LCD zaslon s štirimi nastavitvami za sadje, zelenjavo, skodelice in meso. Z eno-sekundnim pritiskom na posamezno nastavitev sprožimo program, s še enim pritiskom pa ga ustavimo. Enostavno in intuitivno. Sistem po dvominutni neuporabi preide v energetsko varčno stanje. LCD zaslon se ugasne in tako prihranite denar.
    • Višja stopnja sproščanja ozona - TIENS DiCHO Čistilnik Sadja & Zelenjave II Generacije lahko podvoji emisijo ozona na enoto in tako bolje sterilizira..
    • Izpopolnjen penasti kamen - Večji penasti kamen prepušča več ozona v enakem časovnem obdobju, kar pripomore k bolj uravnoteženi in hitrejši dezinfekciji
    • Štedi energiju i lagan je - DiCHO Pročišćivač voća i povrća nije štetan za okoliš jer za svoj rad koristi samo 15 W. Lagan je, teži 1.2 kg.

Cena 329 eura. 
Bresplačna dostava