Tiens kitajska tradicionalna modrost

Tiens in zdravje

Pokličite nas: 041 411 929

Harmonizacija

Edinstvena skupina aparatov in preparatov za harmonizacijo in regeneracijo

TIENS Multifunkcijski pripomoček HeadCare

TIENS Multifunkcijski pripomoček HeadCare je zasnovan na osnovah sodobnih bioloških in meridijanskih terapij filozofije. Tradicionalne Kitajske Medicine. Z vidika bioelektričnosti je človeško telo električni prevodnik, zato bioelektrična aktivnost igra ključno vlogo na poti skozi človeško življenje. 

Ko so ljudje zdravi, so bioelektrični parametri na normalni stopnji. Ko pa ljudje zbolijo, se ponavadi bioelektrični parametri spremenijo in krvni tlak poviša ter pride do odstopanj. 

Glavni razlog temu je motnja v uravnavanju potenciala iz »palliuma« v krvne žile in krčenje arterijskih sten. S tem se ustvari večji upor ob krvnemu pretoku in krvni pritisk na arterijske stene se poviša.

Glavnik detaljnije

Osnovne funkcije

 1. S spreminjanjem neuravnovešenega možganskega potenciala lajša simptome stresa. 
 2. Prerazporeja notranje celične molekule, od nepravilno delujočih do zdravih, s tem izboljša presnovo.
3. Čisti meridiane, uravnoveša Yin -Yang, in izboljša krvni obtok.  

Vzetnica zdravja Tiens

Narejen je po načelih Kitajske tradicionalne medicine in teoriji kolateralnih kanalov. TIENS vzmetnica zdravja vsebuje od 108 do 156 Energijskih Zvezd ali točk v enoposteljni ali dvoposteljni  verziji, ki učinkovito osvobajajo magnetno energijo, infra rdeče žarke in anione. Zato lahko celice pravilno funkcionirajo in so oskrbljene s kisikom. Poleg tega ta proizvod vsebuje anionska vlakna in ogljikova vlakna naravnega bambusa. 

TIENS vzmetnica zdravja lahko uravnovesi biološko magnetno polje človeškega telesa, zmanjša utrujenost in izboljša spanje, poveča imunski sistem in dopolni ostale funkcije zdravja. 

Detaljnije